Aanbevelingen

Prima locatiefoto’s

Paula heeft foto’s gemaakt voor de website van mijn opdrachtgever, een kantoorverhuurlocatie. Ze heeft de aantrekkelijker architectuur en sfeer van het pand goed in beeld gebracht.

Adrie den Hertog

Paula fotografeert met het hart…

Paula fotografeert met het hart. Het hart ziet wat het oog niet ziet… De mooiste foto’s de ik van haar heb gezien zijn portretten van mannen en vrouwen in culturen waar de authenticiteit nog zichtbaar is. Op hun gezichten staat de geschiedenis van hun land, het vaak harde klimaat, de strijd en de overwinningen geschreven. Paula fotografeert de ziel zoals een musicus de ziel beroert met zijn instrument.

Flim Reydon

De ziel van een persoonlijkheid weergeven

Paula is als een van de weinigen in staat om met haar portretten, en dat niet slechts gevangen in een vluchtige eenmalige flits of een al te vroeg voorbijgaand moment, de diepste essentie c.q. de ziel van een persoonlijkheid, weer te geven.

Geert van Atteveld
Ondernemer, schrijver, avonturier

Gevoel voor detail

Paula fotografeert met aandacht, gevoel voor detail en zet de techniek in voor een nog beter resultaat.

Bij officiële gelegenheden en feesten legt ze de juiste momenten vast waarop iets gebeurt. Ze zorgt voor een goed belichte achtergrond en speelt met scherptediepte voor meer focus op het onderwerp. Een van haar specialiteiten is interieur fotografie waar ze heel goed de sfeer weet weer te geven en met een uitgekiende compositie het interieur van zijn beste kant laat zien.

Ook is zij goed thuis in studiowerk met fraaie belichting en mooie accenten.

Arno Klos
Marktanalist & onderzoeker, fotograaf