Over mij

Hallo bezoeker, van harte welkom op mijn website!
Heel veel kijkplezier toegewenst.

Graag stel ik me even voor: mijn naam is Paula Boots (1955) en van jongs af aan ben ik ontroerd door de verbazingwekkende schoonheid op onze wereld. In m’n tienerjaren was ik al bezig met fotografie. En vele jaren later heb ik de keuze gemaakt voor een beroepsopleiding; ik ben afgestuurd aan de Fotovakschool.

Mijn Adagium is “THE WORLD IS AS YOU SEE IT”

Mijn fotografie wordt vaak gestuurd op momenten dat mijn hart een sprongetje maakt; dat ik direct onder de indruk ben van hetgeen ik waarneem. Mijn gevoel en mijn gezichtsveld bepalen dus eigenlijk mijn foto’s. Tegelijkertijd heeft de beschouwer van mijn foto’s een andere kijk of gevoel bij die foto’s.
Ik fotografeer mensen met een verhaal, persoonlijke ervaringen, wonderbaarlijke plekken op aarde en bijzondere of onverwachte momenten. Contact voelen met het onderwerp; nieuwsgierig zijn, oprechte interesse in dat wat ik wil vastleggen met m’n camera. De schijnbare simpelheid van alle pracht, die soms slechts in seconden bestaat, raakt me. Omdat ik fotografeer wat míj raakt, kunnen mijn foto’s ook jou raken.
Ik hou exposities van mijn vrije werk; dat overigens ook te koop is voor particulier of bedrijf. Ziet u een werk op de site waar uw interesse naar uitgaat? Informeer dan naar de mogelijkheden via het contactformulier.
M’n fotowerk is gepubliceerd in lokale kranten, brochures, (internationale) bladen en sites van bedrijven. Verder fotografeer ik ook in opdracht voor particulier en bedrijf.

Op alle opdrachten aan Paula Boots Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho. (Dutch Professional Photographers) van Augustus 2016 van toepassing.

Neem contact op

    Neem contact op via onderstaand formulier.

    Focus op 1 thema

    Share

    error: De foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s zijn auteursrechtelijk beschermd!